Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tabak satın almak

Rüyada porselen tabak satın almak

Rüyada porselen tabak satın almak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iş ve mekan değiştireceğine inanılır.

Rüyada porselen tabak satın almak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada porselen tabak satın almak büyük zorluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada porselen tabak almak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek huzura erileceğine, hükmünün geçmeyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada porselen tabak yıkamak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, maneviyata yöneleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırık porselen tabak görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine inanılır.

Rüyada porselen tabak kırmak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek hem moral hem de çareler bulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments