Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tabak almak

Rüyada porselen tabak almak

Rüyada porselen tabak almak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, rahat edileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada porselen tabak almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önemli denebilecek konulardaki destekleri veya teklifleri olumlu düşünmenize neden olabilir.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada kirli porselen tabak görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak hediye almak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada kırık porselen tabak görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada porselen tabak yıkamak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments