Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz porselen tabak görmek

Rüyada beyaz porselen tabak görmek

Rüyada beyaz porselen tabak görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz porselen tabak gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işaret eder.

Rüyada kırık porselen tabak görmek iç açıcı sözlere, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret etmektedir.

Rüyada porselen tabaklar görmek emeğinden hayır göreceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, geçim derdi yaşayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada porselen tabak satın almak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments