Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış porselen tabak görmek

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış porselen tabak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada kirli porselen tabak görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, endişeli durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada porselen tabaklar görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaşamdan istediklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada porselen tabak görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, alım gücünün artmasına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments