Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık porselen tabak görmek

Rüyada kırık porselen tabak görmek

Rüyada kırık porselen tabak görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, can sıkıntısının geçeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık porselen tabak gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada kırık porselen tabak görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayal kırıklığına alamet eder.

Rüyada porselen tabak yıkamak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek adaletin geleceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına inanılır.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada porselen tabak hediye almak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments