Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tabak yıkamak

Rüyada porselen tabak yıkamak

Rüyada porselen tabak yıkamak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada porselen tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Rüyada porselen tabak yıkamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada porselen tabaklar görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına yorulur.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına inanılır.

Rüyada kirli porselen tabak görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments