Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tabak görmek

Rüyada porselen tabak görmek

Rüyada porselen tabak görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, de elinin bollaşacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, düşmanların barışacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kötü yollara gireceğine işarettir.

Rüyada porselen tabak gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kırık porselen tabak görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada kirli porselen tabak görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada porselen tabak almak fedakârlıklar yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hatalı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada porselen tabak yıkamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, huzurlu, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada porselen tabak hediye almak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sıkıntıların artacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments