Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen beyaz tabak görmek

Rüyada porselen beyaz tabak görmek

Rüyada porselen beyaz tabak görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, zor günler geçirileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, zorlukların giderileceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna inanılır.

Rüyada porselen beyaz tabak gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada porselen tabak görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada porselen tabak hediye almak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak almak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak satın almak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments