Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tabak aldığını görmek

Rüyada porselen tabak aldığını görmek

Rüyada porselen tabak aldığını görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kişinin sıkıntıların artacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada porselen tabak aldığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek mali olarak küçüleceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek gamsız bir hayat süreceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada porselen tabak yıkamak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık porselen tabak görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet eder.

Rüyada porselen tabaklar görmek insanlarla arasının açılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına inanılır.

Rüyada porselen tabak kırmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada porselen tabak satın almak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments