Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli porselen tabak görmek

Rüyada kirli porselen tabak görmek

Rüyada kirli porselen tabak görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kişinin içinin daralacağına delalettir.

Rüyada kirli porselen tabak gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada kirli porselen tabak görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada porselen tabak satın almak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada porselen tabak yıkamak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, hem işinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek kendi işine kavuşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments