Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen bardak kırmak

Rüyada porselen bardak kırmak

Rüyada porselen bardak kırmak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, maddi anlamda rahatlamaya, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada porselen bardak kırmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Rüyada porselen bardak kırmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen kırmak zamandan da kar edeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet eder.

Rüyada porselen bardak görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada porselen tabak almak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen kase görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına delalettir.

Rüyada porselen yemek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments