Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen kırmak

Rüyada porselen kırmak

Rüyada porselen kırmak endişelerini silip atacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kötü gidişe dur denileceğine tabir olunur.

Rüyada porselen kırmak gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işlerin yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada porselen tabak kırmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine yorulur.

Rüyada porselen bardak kırmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada porselen kırmak rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz porselen görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işarettir.

Rüyada porselen kap görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak görmek rahata ve huzura kavuşacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada porselen eşya görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments