Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen kase görmek

Rüyada porselen kase görmek

Rüyada porselen kase görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, herkesin rahat edeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, başarılı bir kişi olunacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada porselen kase gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Rüyada porselen kase görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada cam kase yemek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada mavi kase görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada cam kase görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolu kase görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kase satın almak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kase görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Rüyada boş kase görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, mutluluğa ve neşeye, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments