Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen yemek

Rüyada porselen yemek

Rüyada porselen yemek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına tabir olunur.

Rüyada porselen yemek gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Rüyada porselen yemek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada porselen yemek takımı görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen yemek takımı almak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine işarettir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek maddi sıkıntıların biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına tabir olunur.

Rüyada porselen bardak kırmak çok sıkıntı çekeceğine, işinden ve parasından olacağına, elindekileri de kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada porselen yüzük görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen kap görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada kirli porselen tabak görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments