Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen bardak görmek

Rüyada porselen bardak görmek

Rüyada porselen bardak görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, zenginlik kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işarettir.

Rüyada porselen bardak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Rüyada porselen bardak görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada porselen bardak kırmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli porselen tabak görmek işinde çok ilerleyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Rüyada porselen ayakkabı görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada porselen tabak satın almak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada porselen hediye almak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Rüyada porselen tabak almak yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments