Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten silah almak

Rüyada polisten silah almak

Rüyada polisten silah almak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, darp edileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisten silah almak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek, eğitim almak, seyahatler etmek veya sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Rüyada polise silah yakalatmak kişinin elindekilerinden de olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bekarlar için evlenmeye işaret etmektedir.

Rüyada polisten silah almak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, keyfe kavuşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis silah görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada polise silah vermek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, işlerin toparlanacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada polise silah sıkmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla polise yakalanmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalet eder.

Rüyada polis silahı görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah ve polis görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments