Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kokusu hissetmek

Rüyada ölü kokusu hissetmek

Rüyada ölü kokusu hissetmek eşe dosta yardım edileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada ölü kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Rüyada ölü kokusu hissetmek iyi hissedileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada koku hissetmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek rızık bolluğu içinde olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalettir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek yeni iş teklifleri alacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel koku hissetmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, elinin darlık içinde kalacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada gül kokusu hissetmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments