Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislik sınavını kazanmak

Rüyada polislik sınavını kazanmak

Rüyada polislik sınavını kazanmak mallarının eksileceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işarettir.

Rüyada polis sınavını kazanmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada polis okulu kazanmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına tabir olunur.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Rüyada polis okulunu kazanmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada polisliği kazanmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments