Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, neşesinin de yerine geleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, zenginliğinin süreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Rüyada girdiğin sınavı kazandığını görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, husumetlerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada öss sınavını kazanmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada sınav kazanmak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, zor durumlara düşeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sınavı kazandığını görmek beddua ve ah alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments