Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisliği kazanmak

Rüyada polisliği kazanmak

Rüyada polisliği kazanmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisliği kazanmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir.

Rüyada polis okulunu kazanmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, işlerin düşeceğine alamet eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada polis okulu kazanmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisliği kazanmak risk almaktan özenle kaçınacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis sınavını kazanmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada bir sınavı kazandığını görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada başkasının para kazandığını görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok iyi şeylere delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments