Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis sınavını kazanmak

Rüyada polis sınavını kazanmak

Rüyada polis sınavını kazanmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, başarısız olacağına işarettir.

Rüyada polis sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Rüyada polis sınavını kazanmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak hep yerinde sayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada polisliği kazanmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, daha sonra işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazanmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada polis okulu kazanmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek hayallerinin de yarım kalacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun sınavı kazandığını görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments