Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis okulu kazanmak

Rüyada polis okulu kazanmak

Rüyada polis okulu kazanmak ailesini kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis okulu kazanmak gördüyseniz:

  • Bazı işler veya konular hakkında sizin yol haritanız veya kafanızda olabileceklere dahil düşünceler netleşmiş olsa bile, diğerleri, kendi bildikleri gibi davranmaya veya kendi bildikleri yoldan gitmeye niyetli olabilirler.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada polis okulunu kazanmak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada polis okulu kazanmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada polis sınavını kazanmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına inanılır.

Rüyada polisliği kazanmak bir koyduğu işten üç alacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir okulu kazanmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir okul kazanmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments