Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavı kazanmak

Rüyada üniversite sınavı kazanmak

Rüyada üniversite sınavı kazanmak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, zararların günden güne artacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada üniversite kazandığını görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada üniversitede kazanmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite kazandığını duymak parasının ve malının da artacağına, stresten uzaklaşılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, umutlarının biteceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments