Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis okulunu kazanmak

Rüyada polis okulunu kazanmak

Rüyada polis okulunu kazanmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, el açmayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis okulunu kazanmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanız sizi daha etkin bir lider haline dönüştürebilir.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis okulu kazanmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Rüyada polis okulunu kazanmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Rüyada polisliği kazanmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada polis sınavını kazanmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Rüyada okul kazandığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, hedeflerini tutturamayacağına, çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada bir okulu kazanmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments