Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisi aramaya çalışmak

Rüyada polisi aramaya çalışmak

Rüyada polisi aramaya çalışmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Rüyada polisi aramaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Rüyada polisi aramaya çalışmak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis araması görmek biraz dinleneceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ekmek arasında peynir görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada diş arasında kıl görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulur.

Rüyada iki kişinin arasında oturmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dağların arasında yürümek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Rüyada kapı arasından bakmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yanlış seçimler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments