Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise yakalanmak

Rüyada polise yakalanmak

Rüyada polise yakalanmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, çirkin sözler işitileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına alamet eder.

Rüyada polise yakalanmak gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada polise tabanca yakalatmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada polislere yakalanmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından yakalanmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise esrar yakalatmak ağlayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada arabayla polise yakalanmak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada polise yakalanmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada silahla polise yakalanmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada polise silah yakalatmak bebek sahibi olunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments