Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle kavga ettiğini görmek

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, azalacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatından çıkaracağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada polisle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisle kavga etmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada polislerle kavga etmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek yeni yatırımlar yapacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek sağlığın da bozulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise şikayet edilmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments