Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle kavga etmek

Rüyada polisle kavga etmek

Rüyada polisle kavga etmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisle kavga etmek gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada polisle kavga etmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, hastalıktan şifa bulmaya, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada polislerle kavga etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada amerikan polisi görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada polise esrar yakalatmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis ve köpek görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada polislik sınavına girmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise tokat atmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments