Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin yardım ettiğini görmek

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada polisin yardım ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada polisten yardım istemek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise yardım etmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisten yardım istediğini görmek hastalıkların uzak duracağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisten yardım almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments