Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise şikayet edildiğini görmek

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise şikayet edildiğini gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada polise şikayet edilmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini polise şikayet etmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada polise birini şikayet etmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada polise şikayet etmek kara kara düşüneceğine, anne ve baba duası alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet eder.

Rüyada birinin şikayet ettiğini görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şikayet ettiğini görmek doğru kararların alınacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada şikayet edildiğini görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments