Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise şikayet edilmek

Rüyada polise şikayet edilmek

Rüyada polise şikayet edilmek programların ve projelerin tutmayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalettir.

Rüyada polise şikayet edilmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, sabit geliri olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada polise şikayet edilmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada polise şikayet etmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hayırlı yollara gireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalet eder.

Rüyada polise birini şikayet etmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada birini polise şikayet etmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada ölünün şikayet ettiğini görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, iyi kısmetleri olacağına tabir olunur.

Rüyada şikayet ettiğini görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada şikayet edildiğini görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, varolan borçların ödeneceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments