Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından takip edilmek

Rüyada polis tarafından takip edilmek

Rüyada polis tarafından takip edilmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işarettir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada birileri tarafından takip edilmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada sevgili tarafından takip edilmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından takip edilmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet eder.

Rüyada aslan tarafından takip edilmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, şansının kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinler tarafından takip edilmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işaret eder.

Rüyada düşman tarafından takip edilmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments