Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin ateş ettiğini görmek

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, ihanete uğrayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada polisin ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis olup ateş etmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise ateş etmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek işlerinin azalacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada polise şikayet edilmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana yorulmaktadır.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, zorlanacağına delalettir.

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, yeni yollara girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments