Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amerikan polisi görmek

Rüyada amerikan polisi görmek

Rüyada amerikan polisi görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada amerikan polisi gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada polisi dövmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis öldürmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz polisi görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada telefonda polisle konuşmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Rüyada polis ekibi görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini polis okulunda görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada polis okulunda okumak koyu sohbetler edeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments