Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ve köpek görmek

Rüyada polis ve köpek görmek

Rüyada polis ve köpek görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis ve köpek gördüyseniz:

  • Nedensiz şekilde artan ilgi sizi memnun edebilir.

Rüyada polis köpeği görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, yaşamının uzun olacağına delalettir.

Rüyada polis ve köpek görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Rüyada köpek ve polis görmek daha çok kazanç elde edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada polise rüşvet vermek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada polislik yapmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada silah ve polis görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini polis olarak görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments