Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislik sınavına girmek

Rüyada polislik sınavına girmek

Rüyada polislik sınavına girmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada polislik sınavına girmek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada polislik sınavına girmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis sınavına girmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına alamet eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis sınavını kazanmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sınava geç girmek günaha gireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yerine sınava girmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınava girmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada memurluk sınavına girmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments