Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin yaralandığını görmek

Rüyada polisin yaralandığını görmek

Rüyada polisin yaralandığını görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada polisin yaralandığını gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada polisin yaralandığını görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, mevkie edineceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis cenazesi görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek polis görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından takip edilmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine tabir olunur.

Rüyada polis konuşmak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisi telefonla aramak toplumda yükseleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla polise yakalanmak sevip saydığı bir birey olunacağına, dualarının kabul olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada polis ordusu görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments