Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis cenazesi görmek

Rüyada polis cenazesi görmek

Rüyada polis cenazesi görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis cenazesi gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik yapı içinde olabilirsiniz.

Rüyada polis cenazesi görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret eder.

Rüyada polis tarafından öldürülmek umutlanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada polisin koruduğunu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada polis sapkasi takmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada polis sevgili görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis olmadığını görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada polis köpeği görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments