Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek polis görmek

Rüyada erkek polis görmek

Rüyada erkek polis görmek tatsızlık olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada erkek polis gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Rüyada erkek polis görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polise ifade vermek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada polise para vermek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada polisle çay içmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet eder.

Rüyada polis elbisesi giydiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisle evlendiğini görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis arkadaş görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments