Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla polise yakalanmak

Rüyada arabayla polise yakalanmak

Rüyada arabayla polise yakalanmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada arabayla polise yakalanmak gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Rüyada arabayla polise yakalanmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, itibarının ve makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalet eder.

Rüyada polise silah yakalatmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis yakalanmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, zafer elde edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik polisine yakalanmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada polise yakalandığını görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada silahla polise yakalanmak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments