Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis kovalaması görmek

Rüyada polis kovalaması görmek

Rüyada polis kovalaması görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada polis kovalaması gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Rüyada polis kovalaması görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulur.

Rüyada polis tarafından kovalanmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kovada süt görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada vampir tarafından kovalanmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada arı kovalaması görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla kovalandığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada köpek tarafından kovalandığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments