Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırılmış görmek

Rüyada ayağı kırılmış görmek

Rüyada ayağı kırılmış görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı kırılmış gördüyseniz:

  • Aslında yapmak istediğiniz şeylerin bir şekilde engellemesi sizin açınızdan son derece can sıkıcı olabilir.

Rüyada ayak kırılması görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada ayağın kırılmasını görmek üzerinde kafa yoracağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek müjdeli haberle geleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı kırılmış birini görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları kırılmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments