Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını kırılmış görmek

Rüyada ayağını kırılmış görmek

Rüyada ayağını kırılmış görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, husumetlerin başgöstereceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada ayağını kırılmış gördüyseniz:

  • İşinizi şansa bırakma meylindesiniz.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada kırılan ayak görmek maddi zararını karşılayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret eder.

Rüyada ayağını kırılmış görmek yokluğa düşeceğine, büyük başarılar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını kırıldığını görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına delalet eder.

Rüyada atın ayağının kırıldığını görmek malını ve canını emniyete alacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ayağın kırıldığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments