Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kırıldıgını görmek

Rüyada ayak kırıldıgını görmek

Rüyada ayak kırıldıgını görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, şansın yaver gideceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalet eder.

Rüyada ayak kırıldıgını gördüyseniz:

  • Çözüm üretme yeteneğiniz oldukça etkileyici görünüyor.

Rüyada ayak kırılmasını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek günlerinin güzelleşeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada ayağı kırılan at görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırılmış at görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırılan ayak görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, vaaz ve nasihate delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak kırılmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments