Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, müşterilerinin çoğalacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili şikayetleriniz olmasına rağmen, harcamalarınızı kısmıyorsanız, bütçe planlaması yapmıyorsanız veya sadece konuşup pratiğe dökemiyorsanız eleştirilere hazır olun.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağı kırılmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, fesat kimselerin çıkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir sürece girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak kırılmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağı kırılmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine tabir olunur.

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek korkularını yeneceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada parmakları kırılmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments