Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının kırıldığını görmek

Rüyada ayağının kırıldığını görmek

Rüyada ayağının kırıldığını görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayatından çıkaracağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, başa iş açacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayağını kırıldığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kırılan ayak görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, sorunların yakında son bulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada ayağı kırılmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments