Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini polis olarak görmek

Rüyada kendini polis olarak görmek

Rüyada kendini polis olarak görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Rüyada kendini polis olarak gördüyseniz:

  • Bir süredir bir yön belirlemek istediğiniz konularda çözüm yolları bulabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada polis ve polis arabası görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin polis olduğunu görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine yorulur.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde polis görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, oğlu evli ise boşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisten saklandığını görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis olduğunu görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisten yardım istediğini görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Rüyada köpek ve polis görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments