Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına silah sıkmak

Rüyada ayağına silah sıkmak

Rüyada ayağına silah sıkmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına silah sıkmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada ayağına silah sıkmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe silah sıkmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine silah sıkmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde silah sıkmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada silah sıkmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılana silah sıkmak maddi kayıpların olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla havaya sıkmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments