Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla havaya sıkmak

Rüyada silahla havaya sıkmak

Rüyada silahla havaya sıkmak sorumluluk alacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bunun şans olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada silahla havaya sıkmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada havaya silah sıkmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada silahla havaya sıkmak mutlu olunacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada havaya kurşun sıkmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada köpeğe silah sıkmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına silah sıkmak maddi çıkmazların biteceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılana silah sıkmak gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada polise silah sıkmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments