Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine silah sıkmak

Rüyada birine silah sıkmak

Rüyada birine silah sıkmak önemli ve ciddi işler yapacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine silah sıkmak gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada köpeğe silah sıkmak namının yürüyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına inanılır.

Rüyada birine silah sıkmak büyüleyeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla havaya sıkmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada düğünde silah sıkmak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına silah sıkmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla sıkmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments